به گزارش قدس خراسان، جواد اصغری با بیان اینکه مشهد با بهرهمندی از مجاورت مزجع شریف امام هشتم سالانه پذیرای حدود ۲۵ میلیون زائر و مجاور است، از سویی این شهر به لحاظ حجم سرمایهگذاری در ساخت و ساز و عملیات ساختمانی، بین سایر کلانشهرها پیشرو است، لذا شهر به صورت مستمر و منظم در حال رصد و نظارت از نظر کیفیت و کمیت کارگاههای ساختمانی است، گودبرداریهای غیراصولی رها شده و خطر آفرین یکی از موارد تخلفات ساختمانی است که میتواند معضلاتی برای شهر و شهروندان ایجاد کند.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری مشهد تصریح کرد: در مجموع سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲، تعداد گودهای شناسایی شده نیازمند رفع خطر ۱۴۰ مورد بوده که تا ۶ ماهه اول سال جاری، تعداد ۷۹ گود خطرآفرین با پیگیری و اقدامات صورت گرفته رفع خطر شده است و مابقی نیز در حال پیگیری مراحل قانونی و اجرایی به منظور رفع نا ایمنی است.
وی گفت: از آنجایی که معمولا گودهای رها شده ناایمن و خطری به پروژههای بزرگ مقیاس مرتبط هستند که رفع خطر از آن بعضا نیازمند شیوههایی تخصصی است لذا باعث پیچیدگی مسئله و غالبا زمان بر شدن معضل مذکور میشود.
اصغری افزود: عزم جدی مدیریت شهری بر رفع خطر کامل از تمامی گودهای خطری رها شده شهر مشهد است، لذا پیگیریهای دقیق و مکرر از طریق مراجع قانونی در تعیین تکلیف تمامی گودهای خطری ادامه دارد. همچنین به سرمایه گذاران، مالکین و شهروندان محترمی که قصد عملیات ساختمانی دارند اعلام میدارد، در فرایند عملیات ساخت و ساز به جهت حفظ سلامت شهروندان، زائرین و مجاورین عزیز امام هشتم (ع) و عدم ایجاد هزینه برای خود و مدیریت شهری، عملیات ساختمانی خود را با اخذ مجوزهای قانونی و زیرنظر تیمهای مهندسی صاحب صلاحیت مشخص شده و از طریق مجریان ذیصلاح انجام داده و از توقف بی مورد عملیات ساختمانی به ویژه در مرحله گودبرداری خودداری کنند.
نظر شما